torsdag 27 september 2007

Kontraproduktiva sossar

Jaha, nu får man lära sig det man länge har misstänkt. Tänker man fel ligger man jäkligt risigt till, åtminstone om vissa sossar får bestämma. Carina Hägg (s) arbetar för att alla ska bojkotta danspalatset Seghalla utanför Värnamo. Skälet är att företaget ägs av Sven-Evert Gunnarsson, som är sverigedemokrat.

Bland annat har Carina Hägg, enligt Värnamo Nyheter, krävt att kommunens hemsida ska ta bort länken till Seghalla, att det lokala bussbolaget ska sluta transportera folk till Seghalla och hon har kontaktat Carlsbergs marknadschef för att förmå Carlsberg att leveransvägra. Man kan tycka vad man vill om sd – det står varje person fritt i en demokrati – men att folkvalda politiker försöker motarbeta motståndare på detta sätt. Det är oriktigt och omoraliskt. Vi har näringsfrihet och föreningsfrihet i Sverige. Oavsett vad man tycker om sd, så är det ett tillåtet politiskt parti.

Stolpskott som Carina Hägg måste älskas av sd. Hon har på egen hand sett till att sverigedemokraternas chans att komma in i Värnamo kommunfullmäktige har ökat markant. Snacka om kontraproduktivt agerande!

Carina Hägg (s), vallokomotiv för sd.

2 kommentarer:

Ink sa...

Hennes åsikter om politik är inte det viktiga, se hur hon har stylat håret! Hemska människa.

Herr Kverulant sa...

Jodå, personangrepp kan också vara kul.