måndag 2 juni 2008

Stackars humorlösa Tiina

Genusprofessorn Tiina Rosenberg ger sig inte – hon tycks sträva efter att radikalflatfeminismen ska framstå som humorlös och med total brist på självkritik. Vid en stor promoveringsfest vid universitet i Lund uppträdde sånggruppen Last Call med en – i mitt tycke – tämligen oförarglig och småskojig visa. Uppenbarligen tyckte inte Tiina att den var rolig för hon rusade fram till scenen och skrek okvädningsord till sånggruppen och avslutade med "fuck you" tre gånger. (Borde inte hon som är professor och allt kunna svära på svenska, förresten.)

Har man inte vett att uppföra sig bland folk, borde man få sparken som professor. (Vilket man för övrigt borde få ändå om man är professor i "vetenskapen" genusvetenskap, som enbart tycks ha som syfte att få radikalfeminismens åsikter bekräftade.)

Läs om Tiina Rosenbergs stolligheter här:
Expressen
Sydsvenskan

Ta en titt på youtube och se om ni blir sådär jättejättearga (som bara en radikalfeminist kan bli) på Last Calls sång:
Sången som fick Tiina att gå i taket

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nä, jag är inte femminist, men visst fan blir man förbannat på osnutna slynglar som ska göra sig lustiga över de rättigheter till mat och husrum som folk har dött för.
Typiskt studentikos världsfrånvändhet att hävda att det är "opolitiskt".

Herr Kverulant sa...

Hej, anonym!

Jaha, ska du och sådana som Tiina Rosenberg bestämma vad man ska skoja om, så lär det inte blir särskilt kul...

Vänligen / Herr K.

Anonym sa...

Började fundera över Tiina. Hon har stark vilja, är intellektuell, svårt att hantera andra människor och svårt att förstå skämt. Dessutom verkar hon inte lära sig av situationer. På något sätt liknar detta de jag känner med Aspberger diagnos. Jag menar inget negativ att man har diagnosen, men den får ju konsekvenser när dessa personer får svårt att hantera sin vardag.

Konsekvensen för hennes del blir ju att hon får det svårt att nå ut med sina forskningsresultat och möjligheten att implementera dessa, då hon möter människor av en annan åsikt i en diskurs.

//CT

Gubben sa...

Den kära Tina Rosenberg är en tillgång för alla som menar att bildning och kultur är en förutsättning för vår frihet och demkratiska rättighet att få säga (och sjunga) vad vi vill.
Heja Tina! Snorungar ska hålla käften (eller möjligen skrika socialistiska slagord).
Så är det!

Tung sa...

Spexarna har rätt att skämta och Tiina har all rätt i världen att kritisera dem på det sätt hon finner bäst.

CT:
Jag tror nog Tiina förstod skämtet. Mer än väl. Men man måste inte tycka att det är roligt för det.
Problemet ligger inte hos henne. Den ligger i den indoktrinerade sexismen hos människor som möter henne.

Go Tiina!