torsdag 18 september 2008

Nu får väl polisen skärpa sig!

Jag läste på sydvenskan.se att ett gäng demonstranter hindrade personalen på Migrationsverket i Malmö att gå till sina jobb. Vad gör polisen? Det logiska vore att de tog fram sina batonger och såg till att vänsterynglen (hur skulle det förresten vara om de jobbade istället?) flyttade på sig, så att människorna som arbetar kan komma till sina jobb. Men inte den svenska polisen... Enligt artikeln hände istället detta: "De anställda som inte lyckades ta sig in i byggnaden skickades hem av polisen vid 9-tiden på morgonen, med hänvisning till att det är bättre om de arbetar hemma idag."

Jag blir så trött!

7 kommentarer:

nicklas eriksson sa...

Det har inte slagit dig att de flesta som är där har tagit semester nu istället för fyra veckor i somras, herr Kverulant?

Engagerad som jag är i vänsterrörelsen i Göteborg känner jag i stort sett ingen som inte har ett åtta timmars jobb varje dag. Jo, ett antal tjejer som bara får timvick i vården såklart. Men annars har alla arbete.

Herr Kverulant sa...

Hej, Nicklas!

Det gläder mig att att många av er jobbar men, nej, det hade inte slagit mig att man tar semester för att hindra andra att utföra sina jobb.

Vänliga hälsningar

Herr K.

Riefenstahl sa...

Tyvärr är det så att:

1. Polisen försöker hålla låg profil nu så att vänsterslynglarna inte trashar hela stan senare i veckan.

2. Hade polisen agerat hade det enligt många varit fel och polisen hade 'provocerat fram våldsamheter'. You´re damned if you do and you´re damned if you don´t!

Men jag hade gärna också sett batongerna tala, ärligt talat!

Arg Svenne sa...

Anledningen till att folk kan vara lediga trots att de jobbar är för att vanligt folk har kämpat sig till de rättigheterna inte att idioter på nätet har skrivit skit-nödiga blogg inlägg.

Jag tycker det är härligt att du är så pass öppen med att man ska bruka våld mot folk du inte gillar. Det är jag också. Kräk.

vänsterwiki sa...

Verket öppnade inte förrän 12.00 så de flesta kom senare idag. Det enda som missades var torsdagsmötet. Man kanske skulle kollat öppettiderna men det är väl för svårt för dessa slynglar att läsa en informationstext.

Herr Kverulant sa...

Hej, Riefenstahl!

1. Jo, jag inser det...
2. ...liksom det.

Dock tycker jag att när polisen ser brott, är det deras skyldighet att beivra dem. Det funkar inte i en rättsstat (som Sverige i alla fall var en gång) att man resonerar så att "om vi inte ingriper mot grabbarna som slog sönder skyltfönstret, kanske de låter bli att slå sönder tre andra skyltfönster".

Mvh / Herr K.

Herr Kverulant sa...

Hej, arg svenne!

Jag har aldrig sagt att man ska bruka våld mot folk jag inte gillar. Jag hävdar att det är polisens jobb att beivra brott, exempelvis hindrande av yrkesutövning, och i det uppdraget ingår att – om det är nödvändigt – bruka våld. Jag tycker – till skillnad från många i vänsterrörelsen – att alla, oavsett om de är demokrater, vänsterextremister eller högerextremister, ska ha rätt att uttrycka sina åsikter. Det måste dock ske på ett icke lagvidrigt sätt.

Herr K.