lördag 1 december 2007

Förakt för AFA

Som jag skriver i rubriken känner jag inget annat än förakt för AFA och dess medlemmar som tycks bestå av välsituerade, våldsälskande, vänsterextremistiska medel- och överklassungdomar. Att demonstrera mot högerextremism och rasism är bra – extremism är alltid av ondo, oavsett om den är politisk eller religiös – men att gång på gång göra som AFA och använda sig av våld, hot och förstörelse är för jäklig. De borde ha smisk på bara stjärten, dessa blöjterrorister.

Det är bara att konstatera att vänsterextremism idag verkar vara ett större hot mot det öppna och fria Sverige än högerextremism. De är fler, mer våldsinriktade och saknar all respekt för lag och ordning. Det märkliga är att massmedier brukar kalla högerextremister för just högerextremister men vänsterextremisterna, i exempelvis AFA, brukar benämnas antifascister eller vänsteraktivister. Med andra ord tycker medierna att de är lite finare och lite bättre, eller?

Väldigt antifascistiskt att klottra ner ett monument, puckon

4 kommentarer:

Glenn sa...

Lysande inlägg, som vanligt får man väl säga! Kan bara påminna mig en sak som vi inte riktigt varit överens om när jag läst dina inlägg här på bloggen.

Herr Kverulant sa...

Tack för det, Glenn!

Herr K.

Ps. Heter inte alla i Göteborg Glenn?

ANtiFa sa...

Jaha så va AFA överklass nu igen...

Undrar vad folk som är så säkra på detta grundar denna uppfattning i??

Herr Kverulant sa...

Jag skriver "tycks bestå" eftersom de AFA-iter och liknande som jag känner till i regel har just medel- och överklassbakgrund. Extremvänstern i Sverige har alltid varit befolkad av en stor del medel- och överklassmänniskor. De som talar om arbetarmakt är sällan själva arbetare.